Információs szám
06 20 967 8101
Bejelentkezés
 • Céginformáció
 • Székhely
  1126 Budapest, Németvölgyi út 5.

 • Levelezési cím
  1126 Budapest, Németvölgyi út 5.

 • Telefon
  06-1-2144709

 • Fax
  06-1-2144709

 • E-mail
  info@csaladibiztositas.hu

 • Ügyvezető
  Szórádi Attila

 • Adószám
  25280199-2-43

 • Cégjegyzékszám
  01-10-048440

Adatvédelem
Utolsó módosítás: 2015.04.22
A CEEMA Risk Pénzügyi, Kockázatkezelési és Alkusz Kft. a kockázatkezelésben, illetve az európai pénzügyi és biztosítási piacon felhalmozott tapasztalatával áll az Ön rendelkezésére, hogy üzleti folyamatait biztonságban tudja.

Felhasználói feltételek

Belépve az oldalra (www.ceemarisk.com) Ön elfogadja az alábbi feltételeket, akkor is, ha nem regisztrált felhasználója az oldalnak:
Tilos a CEEMA Risk Pénzügyi, Kockázatkezelési és Alkusz Kft. előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül az oldalak tartalmának részben vagy egészben való tárolása, illetve a weboldalak bárminemű sokszorosítása, többszörözése, átmásolása, terjesztése.
Weboldaláról információkat, értesüléseket átvenni csak a(z) www.ceemarisk.com, illetve a(z) CEEMA Risk Pénzügyi, Kockázatkezelési és Alkusz Kft való hivatkozással lehet.
A CEEMA Risk Pénzügyi, Kockázatkezelési és Alkusz Kft. ugyanakkor hozzájárul a weboldalainak böngészéséhez, illetve kivonatok kizárólag saját felhasználási célból történő kinyomtatásához. A weboldalak tartalmának mindennemű üzleti célból történő felhasználása tilos. Terjesztési szándékkal történő másoláshoz a CEEMA Risk Pénzügyi, Kockázatkezelési és Alkusz Kft. előzetes írásbeli hozzájárulása szükséges.

Adatvédelmi elveink

Társaságunk az Ön adatait biztosítási titokként kezeli, azt az Ön beleegyezése nélkül nem adja ki harmadik személynek, kivéve az Ön által választott, a szolgáltatást nyújtó Biztosítót. A titoktartási kötelezettség nem áll fenn a biztosítóintézetekről és a biztosítási tevékenységről szóló 2003. évi LX. Törvényben tételesen felsorolt esetekben és az ott meghatározott szervek megkeresése esetén.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az Ön által megadott adatok titkosított vonalon, úgynevezett SSL (Secure Socket Layer) technológiával kerülnek szerverünkre, ami garantálja, hogy az Interneten keresztül továbbított adatok harmadik személyek számára ne legyenek hozzáférhetőek.
Társaságunk adatkezelését az adatvédelmi biztos Ny/1956/2008 sorszámú határozatával nyilvántartásba vette és engedélyezte, amely alapján társaságunk az ügyfelek személyes adatait az 1992. évi LXII. tv. rendelkezései szerint jogosult ügyfélnyilvántartás céljából kezelni. Társaságunk nyilvántartási azonosítója: 02092-0001. Az adatkezelés keretében társaságunk nyilvántartja az ügyfelek nevét, lakcímét és személyigazolványának számát, azokat 10 évig őrzi meg. Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy az előzőekre tekintettel valamennyi regisztrált, illetőleg társaságunkkal szerződéses kapcsolatban álló személy nevét társaságunk jogosult kezelni. Az adatszolgáltatás önkéntes, azonban társaságunk csak az előzőekben meghatározott adatok alapján vállalja szerződés megkötését az ügyféllel.

Minden jog fenntartva © 2013 CEEMA Risk Zrt.
Készítette: SK Trend Kft
Verzió:
Utolsó frissítés: 2018.02.06