Információs szám
06 20 967 8101
Bejelentkezés
 • Céginformáció
 • Székhely
  1126 Budapest, Németvölgyi út 5.

 • Levelezési cím
  1126 Budapest, Németvölgyi út 5.

 • Telefon
  06-1-2144709

 • Fax
  06-1-2144709

 • E-mail
  info@csaladibiztositas.hu

 • Ügyvezető
  Szórádi Attila

 • Adószám
  25280199-2-43

 • Cégjegyzékszám
  01-10-048440

Gondoljuk át!- A lakásbiztosításról
Utolsó módosítás: 2014.09.19
Azonban napjainkban folyamatosan attól hangosak a híradások, hogy idős vagy éppen nem is csak idős, de teljesen átlagos életkorú emberekhez törtek be, surrantak be tolvajok, vitték el az értéktárgyakat, rombolták le egy élet munkáját.
Ki ne félne a besurranó tolvajoktól? Ön is fél? Közvetlen környezetében hány esetet tud felsorolni ahol már megtörtént a baj? Átgondolta már, hogy mi lenne Önnel, ha egyszer is betörnek Önhöz? Van a lakásban széf?  Hol őrzi családi relikviáit? Mit érezne, ha tudná, hogy nagymamája jegygyűrűje egy vadidegen nő ujját díszíti tovább? A válasz valószínűleg egyöntetű: ökölbe szorulna a keze a tehetetlenségtől. Pedig ezeket a problémákat megelőzheti, mértékét csökkentheti, ha megfelelő lakásbiztosítással rendelkezik.

Hogy kinek és miért jó a lakásbiztosítás? Sokunknak van saját tulajdonú vagy bérelt ingatlana, ahol élünk, őrizzünk értékeinket, szeretünk, neveljük gyermekeinket, tévézünk, vagy csak éppen éljük mindennapjainkat. Egy váratlan káresemény rommá teheti megszokott életünket, feldúlhatja hétköznapunkat és emberi sorsokat nyomoríthat meg. Egy betörő rommá zúzhatja vagyontárgyainkat, értékeinken apró sérüléstől a teljes megsemmisülésig kárt tehet. A kis karcolások talán még javíthatók, egyes értékek helyreállíthatók, de nagyobb baj esetén egy élet munkája mehet tönkre, ami a tulajdonos életét is megnyomoríthatja.

Egy biztosítás megkötése esetén vessük számba, milyen értékekkel rendelkezünk és ezek biztosítását mennyire engedi meg pénztárcánk. Ha a pénztárcánk karcsúbb változatot enged csak meg, akkor is mindenképpen kössünk, hiszen egy minimális csomag is jobb, mintha semmi biztonsággal sem rendelkezik az ember. Egy ügyfélbarát biztosítónál az ügyfél maga válogathatja össze, hogy mely káreseményekre biztosítja ingatlanját, értékeit. Ami biztosan megfontolandó az az, hogy a nagy összegű károkat okozni képes események a legfontosabbak, míg a kiegészítő fedezetek már inkább kényelmi szempontokat szolgálnak. Érdemes kalkulátort használni a legoptimálisabb lakásbiztosítás megtalálásához.

Válasszon egy jó lakásbiztosítást, mellyel elkerülheti, hogy családja anyagi helyzetét alapjaiban rengesse meg egy bekövetkező káreset. A kockázatok biztosítóra történő áthárításával biztonságot teremthetünk magunk és családunk számára, valamint finanszírozott lakás esetén megfelelhetünk a hitelnyújtó által előírtaknak. A család biztonsága rendkívül fontos.

Amennyiben Ön már rendelkezik lakásbiztosítással akkor is érdemes időnként felülvizsgálni jelenlegi biztosításának feltételeit és díját és kedvezőbb konstrukcióra váltani.

Minden jog fenntartva © 2013 CEEMA Risk Zrt.
Készítette: SK Trend Kft
Verzió:
Utolsó frissítés: 2018.02.06