Információs szám
06 20 967 8101
Bejelentkezés
 • Céginformáció
 • Székhely
  1126 Budapest, Németvölgyi út 5.

 • Levelezési cím
  1126 Budapest, Németvölgyi út 5.

 • Telefon
  06-1-2144709

 • Fax
  06-1-2144709

 • E-mail
  info@csaladibiztositas.hu

 • Ügyvezető
  Szórádi Attila

 • Adószám
  25280199-2-43

 • Cégjegyzékszám
  01-10-048440

Vidéken nem számít a pénz?
Utolsó módosítás: 2014.09.19
Vélekedtek régen a vidéki területeken élők. Talán azt is gondolták nekik nincsen szükségük biztosításra, vagy ha úgy döntöttek kötnek, a legolcsóbb konstrukciót választották.
A gépkocsi és életbiztosításokhoz hasonlóan a lakásra köthető biztosítások piaca is kitágult az elmúlt években, konstrukciók számtalan változata jelent meg a piacon, mellyel jelentős költségeket takaríthat meg az, aki karbantartja biztosításait. Ahogy a gépjármű kötelezőjét is átvizsgáljuk évről-évre, úgy lenne kötelező a lakásokra köthető szerződéseket is, hiszen egy  2008-2009-es kötvény mára már nem versenyképes. Érdemes mindenképpen utánaszámolni, hogy egy 4-5 évvel ezelőtt kötött szerződés költségéért ma mit nyújtanak a szerződőnek. Bár egyre többen mondanak le lakásbiztosításukról anyagi okokra hivatkozva, ez megbosszulhatja magát. Egy vihar vagy betörés is komoly terhet ró a családi költségvetésre, de egy-egy nagyobb katasztrófa, akár egy egész élet munkáját is tönkreteheti anélkül, hogy a károsultak bármiféle kártérítést kapnának. Egy elavult és nem karbantartott biztosítás is lehet olyan bosszantó kár esetén, mintha nem is lenne szerződésünk.  

Ha olyan területen élünk ahol gyakoribbak a természeti katasztrófák, mint Szabolcs-Szatmár-Bereg vagy Borsod-Abaúj-Zemplén megye különösen oda kell figyelni biztosításunkra, hiszen az egyre szélsőségesebb időjárás hatására egyre gyakoribbá válnak a viharok, extrém csapadékos vagy éppen aszályos időszakok, amik kárrendezése biztosítás vagy elavult biztosítás esetén még jobban megterhelheti pénztárcánkat.

Költségmegtakarítás, tájékozatlanság vagy nemtörődömség esetén gondoljunk arra, hogy baj bármikor beüthet, de mi ne várjuk felkészületlenül, elavult biztosítással. A szerződések megkötése és az információhoz jutás a 21-ik századra-annyira meggyorsult és olyan könnyűvé vált, hogy az ügyintézés hosszadalmassága már nem lehet kifogás a biztosítások felülvizsgálatában, újrakötésében. A biztosítási piac is dinamikusan fejlődik. Tájékozódjon a legfrissebb lehetőségekről, spóroljon a családi kassza számára!

Az internetnek köszönhetően gyorsan és egyszerűen össze tudjuk hasonlítani az ajánlatokat, és könnyen a pénztárcánkhoz tudjuk igazítani a csomagokat. Érdemes áttanulmányozni a különböző csomagokat, mert jelentős eltérések mutatkozhatnak a biztosítani kívánt kockázatok köre, és az egyes biztosítótársaságok díjai között.


 
Minden jog fenntartva © 2013 CEEMA Risk Zrt.
Készítette: SK Trend Kft
Verzió:
Utolsó frissítés: 2018.02.06