Információs szám
06 20 967 8101
Bejelentkezés
 • Céginformáció
 • Székhely
  1126 Budapest, Németvölgyi út 5.

 • Levelezési cím
  1126 Budapest, Németvölgyi út 5.

 • Telefon
  06-1-2144709

 • Fax
  06-1-2144709

 • E-mail
  info@csaladibiztositas.hu

 • Ügyvezető
  Szórádi Attila

 • Adószám
  25280199-2-43

 • Cégjegyzékszám
  01-10-048440

Hitelem van, mit tegyek?
Utolsó módosítás: 2015.04.22
Úgy érzi lakásvásárláskor nem tudta kellőképpen felmérni a megkötött biztosítás adta terhek mértékét? Szeretne jobb, vagy olcsóbb biztosítást kötni, de fél, hogy hitelező bankja nem enged váltani?

Egy percig se aggódjon, mi segítünk!

A lakásvásárláskor kötelezően megkötött biztosítás gondoskodás új ingatlanáról, mely biztonságot jelent Önnek, és a hitelt biztosító banknak is. Bár a biztosítás plusz költséget jelent a törlesztő részlet mellett, előnye vitathatatlan. Bármilyen élethelyzetbe kerül, bármi történik önnel, bebiztosítja magát azzal, hogy a választott biztosító fizetni fog, ha valami baj történik ingatlanával.  A biztosítások mértéke a biztosított tárgyakhoz képest elenyésző összegbe kerülnek, de megtérülésük megkérdőjelezhetetlen.

Úgy érzi, hogy a megkötött biztosítása nem rendelkezik megfelelő ár-érték aránnyal? Hallja, látja, hogy léteznek más biztosítási termékek, de a részleteket nem ismeri? A hitelt adó bank pedig arról tájékoztatta, hogy csak az Ő általuk ajánlott biztosítás a megfelelő? Ez tévedés. A lakáshitel felvételekor kötelező biztosításra is szerződni, de a választása szabad kell, hogy legyen. Természetesen arra nem hívják fel az Ön figyelmét, hogy nem kell azonnal az első ajánlatot (főként az Ő ajánlatukat) elfogadni, hiszen a piacon már rengeteg egyéb, kedvezőbb biztosítás létezik. Érdemes utólag is leülni és alaposan átolvasni a különböző lehetőségeket és kiválasztani azt, ami Önnek és családjának a legmegfelelőbb, legtestreszabottabb.

Ne féljen váltani, segítünk Önnek elintézni a módosítást, hiszen a banknak is érdeke, hogy legyen biztosítása. Döntést kell hoznia, de aggódik, hogy vajon a legmegfelelőbbet választja-e ki? Ebben szeretnénk segítséget nyújtani Önnek!

Szánjon rá néhány percet, hogy átolvasva a lehetőségeket cégünk tapasztalat kolléganőivel megtalálja a legkedvezőbb szerződést, mellyel kiválthatja a meglévő konstrukciót. Fontos! Az új ajánlatok megtekintése közben alaposan olvassa át a kockázatokat és a kártérítési igényre jogosító események részletezését.

Minden jog fenntartva © 2013 CEEMA Risk Zrt.
Készítette: SK Trend Kft
Verzió:
Utolsó frissítés: 2018.02.06